Mijn missie: “het proces van samenwerken” echter, prettiger, effectiever, inspirerender, succesvoller en flexibeler te maken.

Hoe pak ik interimmanagement aan?

Als interimmanager ben ik tijdelijk verantwoordelijk om vooraf afgesproken doelen te bereiken. Ik werk soft on the person en hard on the subject. Doen wat gedaan moet worden en laten wat niet effectief is.

Hoe pak ik trainingen aan?

Mijn trainingen zijn altijd maatwerk, vanuit mijn theatergrond denk ik heel eenvoudig in diverse werkvormen. Ik zorg voor veiligheid, hou het altijd helder. Ik realiseer me altijd dat trainen over nieuwe inzichten gaat. Deelnemers moeten positief verrast nadenken over de inhoud en er morgen iets mee kunnen.

Hoe pak ik strategie aan?

Om een strategie te bepalen moet ik mensen uit hun comfortzone halen. Succesfactor binnen strategiesessies is om uitdagende doelen te vertalen naar concrete stappen.
Ik coach niet om zwakke plekken te verbeteren. Ik focus mij direct op wat wel goed gaat en help om dat nog beter te laten gaan.
Mijn concrete methodiek kies ik intuïtief uit mijn arsenaal van werkwijzen. Thema’s in het coachingsproces zijn: systemisch kijken, persoonlijk leiderschap, ontwikkelen van zelfvertrouwen, kiezen voor persoonlijk geluk.

Share This